„Gyötrelmes évek állnak mögöttem. Sajnos szűnni nem akaró derékfájásom volt. Próbálkoztam már sok féle módszerrel, de csak ideiglenesen oldották meg a problémámat. A Digital Doctorral rövid időn belől enyhült a fájdalmam. Az elején szokatlan érzés volt, de aztán ellazultam és azonnal éreztem a kellemes, stimuláló bizsergést. Mindenkinek ajánlom.”
Győrfi Zoltánné - Paks


„Mintha egy saját személyi masszőröm lenne, isteni érzés! A hátam nagyon sajgott már jó ideje, szinte elviselhetetlen volt. A Digital Doctorral villámgyorsan elmúltak a panaszaim.„
Szabó Erika - Tarcal


„Sokat mozgok, sportolok. Múltkor azonban egy bokaficam miatt pihenésre kényszerültem. A digitális terápiával hamarabb meggyógyult a bokám. Azóta minden edzés után használom, remekül ellazít. Ajánlom minden sportolónak.”
Kasza Ferenc - Ártánd


„Nemrég volt egy komolyabb sérvműtétem, azóta teljesen megváltozott az életem. A sok fájdalom miatt fel kellett adjam a korábbi sportos életmódomat. Ez a terápiás készülék a legjobbkor érkezett: már azt hittem, örökre le kell mondanom a mozgás öröméről. Mióta használom, megszűnt a fájdalom.”
Ferencz Dezsőné - Budapest


„Édesapám régóta idegrendszeri alapú rendellenességekkel küzd. Nagyon sok helyen jártunk már a problémájával, számos gyógymódot kipróbáltunk. Sajnos egyik sem hozott tartós eredményt. A Digital Doctor szinte az utolsó szalmaszál volt: megérte! Enyhültek a panaszok, visszatért édesapám régi életkedve. Nagyon köszönjük!”
Darvas Ibolya - Mezőkövesd